04Aralık

Otomatik Para Transferinde Bir Yenilik Daha

InvestAZ’de Finansbank ve Enpara ile 7x24 Otomatik Para Transferi Özgürlüğü

InvestAZ, Türkiye’de öncü bankalar ile 7x24 Otomatik Para Transferi teknolojisini kullanarak yatırım dünyasına yeni bir boyut kazandırmıştı. Bankalar ağını genişleten InvestAZ ile artık Finansbak ve Enpara ile de 7x24 Otomatik Para Transferi yapmak mümkün hale geliyor.

Yatırım Hesabınızı Fonlamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı

7x24 Otomatik Para Transferi teknolojisi sayesinde, banka hesaplarınızdan InvestAZ yatırım hesabınıza anında fonlama yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, internet bankacılığınızın havale ekranında, açıklama bölümüne size özel para transferi kodunu yazmak. Böylece paranız InvestAZ yatırım hesabınıza saniyeler içinde geçer.

7x24 Otomatik Para transferi özelliği ile hiç bir müşteri temsilcisine bağımlı kalmadan Yatırım yapmak istediğiniz banka hesabınızdaki paranızı gece-gündüz, haftasonu veya bayram tatillerinde dahil yatırım hesabınıza aktarabilirsiniz.

InvestOR ile Nasıl Transfer Yapılır?

InvestAZ yatırım hesabı sahiplerinin kullandığı yatırım platformu InvestOR Yatırımcı Dostu Ekran ile kolay fonlama yapabilmeniz için gerekli tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

• Tüm para birimleri için InvestAZ’ye ait hesap numaralarına kolay erişim.
  • İnternet bankacılığınızın ‘açıklama’ kısmına yazacağınız size özel Para Transferi kodu
  • Anlaşmalı bankaların internet bankacılığıyla nasıl transfer yapılacağını adım adım takip edin.

Keşfetmek için hemen tıklayın.

• Size en uygun koşullarda işlem imkanı sunan, InvestAZ Hesap türleri ile ihtiyacınıza göre bir yatırım hesabına sahip olun. http://goo.gl/JsZ4aA

29.08.2016 14:00
  • FOREX piyasalarında online olarak ALTIN, GÜMÜŞ, PETROL alıp satabildiğinizi biliyor muydunuz? Yatırıma Hemen Başlamak İçin: https://goo.gl/vT2DJy

29.08.2016 13:00