InvestAZ'den, Mersin'de yatırım semineri.
13.04.2016 15:32
BASIN BÜLTENİ
Mersin’lilerden Yatırım Seminerine Büyük İlgi!

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin, 9 Nisan’da Mersin’de gerçekleştirdiği eğitim seminerine Mersin halkı yoğun ilgi gösterdi.

2023’te 7 milyon yatırımcı yaratma hedefiyle yola çıkan InvestAZ, yatırım dünyasına olan ilgiyi bilinçli yatırım anlayışına çevirmek amacıyla 2016 yılı itibariyle Türkiye çapında eğitim kampanyası başlattı. Forex başta olmak üzere yatırım piyasaları hakkında en iyi uzmanlar tarafından tasarlanan eğitim seminerlerinden ilki ise geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleşti.

Mersin Hilton Otel’de gerçekleşen eğitim seminerine, Mersin ve çevre bölgelerden olmak üzere 100’ü aşkın kişi katıldı.

Piyasalardan Nasıl Kazanç Sağlayacaklarını Öğrendiler

Her bilgi seviyesinden yatırımcının yer aldığı eğitimde, sadece InvestAZ’de bulunan InvestOR platformu üzerinden Forex piyasasındaki işleyiş, teknik analiz, piyasadaki fırsatlar, yatırım yönetimi gibi konularda katılımcılara anlatımlar ve uygulamalar gerçekleştirildi. Katılımcılar, InvestOR ekranında gerçek piyasa deneyimi yaşarken, bilinçli yatırımlar ve stratejilerle Forex piyasasından nasıl kazanç sağlayabileceklerini öğrendiler.

Günlük ortalama işlem hacmi 40 milyar TL olan Forex piyasasının fırsatlarını yakalamak isteyen katılımcılara, seminer sonunda Forex piyasasını anlatan ilk Türkçe kaynaklardan biri olan A’dan Z’ye Forex kitapları hediye edildi.

InvestAZ, önümüzdeki aylarda şehir şehir gezmeye ve Türkiye’de başarılı yatırımcılar kazandırmaya devam edecek. Eğitimlere katılmak ve bilgi almak isteyenler https://www.investaz.com.tr/tanitim-semineri adresini ziyaret ederek kayıt olabiliyor.

Eğitim ve Ürünlerimiz hakkında sizi bilgilendirelim:
7/24 Canlı Destek Hattımız
0(212)238 8888