A'dan Z'ye YATIRIM
SPK LİSANSLI, GENİŞ YETKİLİ ARACI YATIRIM KURULUŞU
InvestAZ'den, Mersin'de yatırım semineri.
13.04.2016 15:32
BASIN BÜLTENİ
Mersin’lilerden Yatırım Seminerine Büyük İlgi!

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin, 9 Nisan’daMersin’de gerçekleştirdiği eğitim seminerine Mersin halkı yoğun ilgi gösterdi.

2023’te 7 milyon yatırımcı yaratma hedefiyle yola çıkan InvestAZ,yatırım dünyasına olan ilgiyi bilinçli yatırım anlayışına çevirmek amacıyla2016 yılı itibariyle Türkiye çapında eğitim kampanyası başlattı. Forex baştaolmak üzere yatırım piyasaları hakkında en iyi uzmanlar tarafından tasarlananeğitim seminerlerinden ilki ise geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleşti.

Mersin Hilton Otel’de gerçekleşen eğitim seminerine, Mersin veçevre bölgelerden olmak üzere 100’ü aşkın kişi katıldı.

Piyasalardan Nasıl KazançSağlayacaklarını Öğrendiler

Her bilgi seviyesinden yatırımcının yer aldığı eğitimde, sadeceInvestAZ’de bulunan InvestOR platformu üzerinden Forex piyasasındaki işleyiş,teknik analiz, piyasadaki fırsatlar, yatırım yönetimi gibi konulardakatılımcılara anlatımlar ve uygulamalar gerçekleştirildi. Katılımcılar,InvestOR ekranında gerçek piyasa deneyimi yaşarken, bilinçli yatırımlar vestratejilerle Forex piyasasından nasıl kazanç sağlayabileceklerini öğrendiler.

Günlük ortalama işlem hacmi 40 milyar TL olan Forex piyasasınınfırsatlarını yakalamak isteyen katılımcılara, seminer sonunda Forex piyasasınıanlatan ilk Türkçe kaynaklardan biri olan A’dan Z’ye Forex kitapları hediyeedildi.

InvestAZ, önümüzdeki aylarda şehir şehir gezmeye ve Türkiye’debaşarılı yatırımcılar kazandırmaya devam edecek. Eğitimlere katılmak ve bilgi almak isteyenlerhttps://www.investaz.com.tr/tanitim-semineri adresini ziyaret ederekkayıt olabiliyor.

Eğitim ve Ürünlerimiz hakkında sizi bilgilendirelim:
Yatırımcı Destek Hattımız
0(212)238 8888