Yapı Kredi ile Otomatik Para Transferi InvestOR'da
28.03.2016 08:00
BASIN BÜLTENİ
Yapı Kredi ile Otomatik Para Transferi InvestOR'da

InvestAZ’den banka-aracı kurum entegrasyonuyla ilgili bir yenilik daha!

InvestAZ’den banka-aracı kurum entegrasyonuyla ilgili bir yenilik daha! Yatırımcılarına Garanti Bankası, Finansbank, En Para, Akbank ve İş Bankası olmak üzere Türkiye’nin öncü bankalarıyla online para transferi işlemi imkanını sunan InvestAZ, anlaşmalı bankalar listesine Yapı Kredi’yi de ekledi.

Yatırımlarını online olarak InvestOR ekranından kolay ve güvenle yönetebilen InvestAZ yatırımcıları artık Yapı Kredi hesaplarından da 7x24 para transferi yapabilecek. Yapı Kredi hesabı bulunan yatırımcılar, İnternet bankacılığının havale bölümündeki açıklama kısmına, kendilerine özel olarak tanımlanan, InvestAZ Otomatik Para Transferi Kodu sayesinde, para gönderme işlemlerini anında gerçekleştirebilecek.

Hiçbir müşteri temsilcisine bağlı kalmadan, zaman kaybetmeden ve tatil günlerinde  bile Forex’ten Hisse Senedine kadar tüm yatırımları tek ekrandan kontrol ederken fonlama imkanı sunan bu yenilikle ilgili tüm detaylar https //www.investaz.com.tr/otomatik-para-transferi adresinde.

Eğitim ve Ürünlerimiz hakkında sizi bilgilendirelim:
7/24 Canlı Destek Hattımız
0(212)238 8888