28Mart

Yapı Kredi ile Otomatik Para Transferi InvestOR'da

InvestAZ’den banka-aracı kurum entegrasyonuyla ilgili bir yenilik daha!

InvestAZ’den banka-aracı kurum entegrasyonuyla ilgili bir yenilik daha! Yatırımcılarına Garanti Bankası, Finansbank, En Para, Akbank ve İş Bankası olmak üzere Türkiye’nin öncü bankalarıyla online para transferi işlemi imkanını sunan InvestAZ, anlaşmalı bankalar listesine Yapı Kredi’yi de ekledi.

Yatırımlarını online olarak InvestOR ekranından kolay ve güvenle yönetebilen InvestAZ yatırımcıları artık Yapı Kredi hesaplarından da 7x24 para transferi yapabilecek. Yapı Kredi hesabı bulunan yatırımcılar, İnternet bankacılığının havale bölümündeki açıklama kısmına, kendilerine özel olarak tanımlanan, InvestAZ Otomatik Para Transferi Kodu sayesinde, para gönderme işlemlerini anında gerçekleştirebilecek.

Hiçbir müşteri temsilcisine bağlı kalmadan, zaman kaybetmeden ve tatil günlerinde  bile Forex’ten Hisse Senedine kadar tüm yatırımları tek ekrandan kontrol ederken fonlama imkanı sunan bu yenilikle ilgili tüm detaylar https //www.investaz.com.tr/otomatik-para-transferi adresinde.

• Size en uygun koşullarda işlem imkanı sunan, InvestAZ Hesap türleri ile ihtiyacınıza göre bir yatırım hesabına sahip olun. http://goo.gl/JsZ4aA

29.08.2016 14:00
  • FOREX piyasalarında online olarak ALTIN, GÜMÜŞ, PETROL alıp satabildiğinizi biliyor muydunuz? Yatırıma Hemen Başlamak İçin: https://goo.gl/vT2DJy

29.08.2016 13:00