13Şubat

InvestAZ Marjinal Porter Novelli İşbirliği

Invest AZ, Marjinal Porter Novelli'yi iletişim ajansı olarak seçti.

Marjinal Porter Novelli, yatırım, aracılık ve danışmanlık hizmetleri sunan Invest AZ’nin iletişim çalışmalarını yürütecek. Invest AZ, yatırım aracılığı pazarını büyütmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 2013 Mayıs ayından itibaren Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Hisse senedi satışları, tahvil ihtiyaçları, varlık yönetimi, Forex ve aralarında fark sözleşmeleri, vadeli işlemler, opsiyonlar, emtialar, hisse senetleri ve yatırım fonlarının da bulunduğu piyasalara yönelik, kendi geliştirdiği 11 yatırım ürünü ile müşterilerinin yatırım bankacılığı alanında ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan Invest AZ, 2014 yılı itibarıyla iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütme kararı aldı. Invest AZ kurucusu Elshan Guliyev, Marjinal Porter Novelli ile yaptıkları işbirliği hakkında şunları söyledi: “Invest AZ olarak Türkiye yatırım aracılığı pazarını büyütmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, tüm yatırımcıların yeni ve farklı uygulamalarımızdan faydalanmasını sağlamaktayız. Türkiye sermaye piyasasının yeni katılımcılar ile büyümesine, piyasanın genişlemesine ve böylece atıl tasarrufların ülke yararına yönlendirilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Yatırım bankası olma yolunda hedeflerimiz var. Kısacası A’dan Z’ye, yatırımın herkesin hakkı olduğuna inanmaktayız. Bu hedefler doğrultusunda marka iletişimimizi Marjinal Porter Novelli gibi uluslararası bir ağın parçası ile yürütme kararı aldık.”
  • Size en uygun koşullarda işlem imkanı sunan, InvestAZ Hesap türleri ile ihtiyacınıza göre bir yatırım hesabına sahip olun. http://goo.gl/JsZ4aA

29.08.2016 14:00
  • FOREX piyasalarında online olarak ALTIN, GÜMÜŞ, PETROL alıp satabildiğinizi biliyor muydunuz? Yatırıma Hemen Başlamak İçin: https://goo.gl/vT2DJy

29.08.2016 13:00