InvestAZ, Bakü Borsası Likidite Sağlayıcısı

18.08.2014 15:15

Bakü Borsası Likidite Sağlayıcılığı

Bakü Borsası’nın web sitesine InvestAZ’nin likidite sağlayıcılığını üstlendiği Forex hizmeti eklendi.

www.bfb.az adresinden ulaşılabilen Bakü Borsası internet sitesinde Forex’e dair tüm bilgilerin yer alıyor. Ürünün Bakü Borsası’ndaki tek likidite sağlayıcısı olan InvestAZ piyasadaki en rekabetçi spread’leri sağlıyor.

Azeri yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Forex ürününe bundan böyle Bakü Borsası’nın internet sitesinde yer verilecek. Pazar bilgileri, spread oranları ve anlık kur değişimleri de dahil olmak üzere Forex’e dair tüm ayrıntıların yer alacağı web sekmesine www.bfb.az   adresinden ulaşılabiliyor. Bakü Borsası’nda Forex’in likidite sağlayıcılığını ise yaklaşık bir yıldır Türkiye’de de faaliyet gösteren InvestAZ üstleniyor. InvestAZ bu kapsamda Azerbaycan’da, Türkiye’de olduğu gibi en rekabetçi spread’leri sağlıyor.

InvestAZ Yönetim Kurulu Başkanı Elşen Guliyev, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Gelişen Bakü Borsası’nın bu projesine destek sağlayan aracı kurumlardan biri ve tek likidite sağlayıcısıyız. Türkiye’de de Forex’ büyük bir ilgi var. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de hizmete sunduğumuz ‘Yatırımcı Dostu Ekran’ ve açık pozisyonlar dahil Forex hesabını 5 dakikada hesap taşıma özellikleriyle bu alanda müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz”

Bireysel yatırımcı pazarında lider olma vizyonuyla 2013 Mayıs ayından beri Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren InvestAZ, 2023 yılında Türkiye’de 7 milyon bireysel ve etkin yatırımcı yaratmayı hedefliyor.