X

Yeni Başlayanlar İçin Dijital Yatırım Önerileri

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte ihtiyaçlarımızı dijital kanallar aracılığıyla halletmeye oldukça alışmış durumdayız. Geçmişte dijital kanalları bankacılık, fatura ödeme vb. gibi işlemler için kullanırken günümüzde mutfak ihtiyaçlarımızdan, taksi çağırma ihtiyacımıza kadar her şeyi bu kanallar ve uygulamalar üzerinden hallediyoruz diyebiliriz.

Tüm hayatımız dijitale bu kadar entegre olmuşken yatırımlarımızın da dijitalleşen çağa ayak uyduruyor olması hiç kuşkusuz bize birçok yenilik ve fayda getiriyor. Peki dijital yatırımcılık veya dijital yatırım dünyası olarak da adlandırdığımız bu kavram nedir biraz bunun üzerinde duralım.

Dijital Yatırım Dünyası

InvestAZ’nin yatırıma kazandırdığı bir yenilik olan Dijital Yatırım Dünyası kavramını temelde paranızı harekete geçirecek yatırım araçlarını tek bir ekrandan yönetmenizi sağlayan e-Yatırım hesabına sahip olmanız olarak adlandırabiliriz. Dijital yatırım araçlarıyla finansal piyasalarda 5 gün 24 saat* dilediğiniz gibi yatırım yapabileceğiniz gibi. Bu araçları e-Yatırım hesabınızda tek bir ekrandan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca varlıklarınızı ve yatırım tutarlarınızı, yatırımlarınızın son durumu hakkında gerekli bilgilere e-Yatırım hesabı ekranı ile dilerseniz bilgisayarınızdan veya mobil cihazlara özel uygulamalardan kolayca ulaşabilirsiniz.

e-Yatırım Hesabı Nedir?

InvestAZ e-Yatırım hesabı ile farklı yatırım araçlarını tek ekrandan yönetme kolaylığına erişebilirsiniz. Ayrıca e-Yatırım hesabı paranızın piyasanın olumsuz etkilerinden uzakta kalmasını sağlayan bir yapıya sahiptir. Hesabınızla kolayca yeni bir yatırım aracında alt hesap açabilir. Toplam paranızdan buraya dilediğiniz kadar yönlendirerek** hemen yatırıma başlayabilirsiniz. Hesabınızı dilediğiniz zaman anlaşmalı bankalarla resmi tatillerde bile fonlayabilir ve kolayca para çekme talepleri oluşturabilirsiniz.

Dijital Yatırım Araçları Nelerdir?

Dijital yatırım araçları en basit haliyle yatırımlarınızı kolay ve etkili bir şekilde finansal piyasalara yönlendirmenizi sağlayan Futures, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Forex, Hisse senetleri gibi araçlardır. Bu araçlar içerisinde yer alan farklı döviz pariteleri, hisse senetleri, altın, gümüş, paladyum gibi kıymetli metaller, petrol ve doğalgaz gibi enerji ürünlerine kolayca yatırım yapabilirsiniz.

e-Yatırım hesabı ve dijital yatırım dünyası yatırım araçları hakkında daha fazla bilgi almak ve yatırıma başlamak için dijital yatırım dünyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

*Bazı yatırım araçlarının işlem saatleri değişiklik gösterebilir.
**Bazı yatırım araçlarında alt hesap açmanın yasal limitleri bulunmaktadır.

Related Post