X

e-Yatırım Yapmanız İçin 5 Geçerli Sebep

Yatırım yapmak insanoğlunun doğasında var olan bir olgu. İlk çağlardan günümüze insanlar hep birikim yapmış ve bu birikimlerini farklı yatırım araçlarında değerlendirmiştir. Teknoloji geliştikçe yatırım araçları da klasik şekillerden çıkarak dijital yatırım araçları halini almaya başladı. Dijitalleşmenin getirdiği yenilik ve kolaylıklarla bir e-Yatırım hesabı sahibi olmanız için gerekli 5 geçerli sebebi sizin için sıralarsak:

Paranız e-Yatırım Hesabında Piyasa’nın Olumsuz Etkilerinden Korunur
Birikim yapmak hepimizin çok sevdiği şeylerden birisi. Hayallerimizi gerçekleştirmek, ihtiyaçlarımızı gidermek, sahip olmak istediğimiz şeyleri satın almak için küçük veya büyük birikimler yapıyoruz. Ancak birikimlerimizi bir e-Yatırım aracında değerlendirmedikçe piyasanın olumsuz etkilerine maruz kalması kaçınılmaz olacaktır. Bu durumu bir örnekle açıklamak gerekirse: Bugün 100TL’ye alabileceğimiz bir ürün, gelecekte piyasa şartları değişeceğinden daha yüksek bir fiyata satılabilir. Bu ürünü almak için yaptığımız birikim tutarı bir e-Yatırım aracına yönlendirilmezse gelecekte almayı planladığımız ürünü almak için yetmeyebilir.

e-Yatırım Hesabı Güvenlidir
Bir e-Yatırım hesabına sahip olursanız. Yatırımlarınızı hangi e-Yatırım araçlarında değerlendireceğinize siz karar verisiniz. Hesabınızın kontrolü tamamen sizin elinizde olduğu gibi tek bir ekrandan dilerseniz bilgisayarsanız veya mobil cihazlarınızdan dilediğiniz an dilediğiniz yerde yatırım hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

e-Yatırım Hesabı ile Yatırıma Başlamak Kolaydır
e-Yatırım hesabınızda farklı yatırım araçlarından dilediğinize kolayca yatırım yapabilirsiniz. Müşteri hesabınızdan dilediğini an farklı bir yatırım aracına ait alt hesabınızı açarak bu yatırım aracını kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz farklı yatırım araçlarında paranızın istediğiniz kadarını değerlendirebilir ve bu yatırımları tek bir ekrandan kolayca kontrol edebilirsiniz.

e-Yatırım Hesabı Herkese Göredir
e-Yatırım araçları herkese göredir. İçerisinde barındırdığı altın, gümüş veya diğer kıymetli metaller, dolar, euro ve birçok farklı döviz paritesi, hisse senetleri, petrol, doğal gaz gibi enerji ürünleri ve diğer birçok ürüne 5 gün 24 saat* kolayca yatırım yapabilirsiniz. e-Yatırıma başlamak için tek yapmanız gereken buradan formu doldurmanızdır.

e-Yatırım Araçlarını Öğrenmek Kolaydır
e-Yatırım hesabınızın kullanımı, farklı araçlar ve bunlara ait her seviye yatırımcıya özel e-Yatırım eğitimleriyle piyasalarda işlem yapmanın inceliklerini uzman eğiticilerimizden öğrenebilirsiniz. Yatırım eğitimleri sayfamızı ziyaret ederek eğitim takvimimizi inceleyebilir ve size uygun e-Yatırım eğitimine kolayca kayıt olabilirsiniz.*Farklı yatırım araçlarının işlem saatleri değişiklik gösterebilir.

Related Post