X

Sermayenizi Nasıl Değerlendirebilirsiniz?

Siz de birçok kişi gibi sermayenizi nasıl değerlendirmeniz ve nereye yatırım yapmanız gerektiğiyle ilgili sorun yaşıyorsanız, bu yazıya mutlaka göz atın.

Yıllarca çalıştınız, biriktirdiniz ve şimdi ise elinizdeki birikimle ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Üstelik kuyumcuda altın alıp satarak ya da döviz bürolarından döviz bozdurarak da paranızı büyütemezsiniz. Aynı zamanda piyasada fiyat-değer takibi yapmak, anlık değişen piyasalarda oldukça zor. İşte bu nedenlerden dolayı sizin gibi birçok kişi sermayesini yanlış yönetiyor. Hatta birçok kişi sermayesine değer katacak yatırım araçlarından habersiz.

Oysa, piyasada sadece bilgisayarınızın ya da telefonunuzun başında biraz vakit geçirerek sermayenizi değerlendirebileceğiniz, paranızın değerini koruyabileceğiniz bir çok yatırım aracı mevcut…

Siz de nereden başlamanız gerektiğini ve hangi yatırım aracını tercih etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, aracı kurumlardan bilgi almalısınız. Üstelik bunu ücretsiz olarak da alabilirsiniz. Şimdi size bu konuda yardım almanızın faydalarından bahsedelim;

Yatırım Yapmadan Önce Neden Yardım Almalısınız?

Öncelikle şunu belirtelim, hiçbir aracı kurumda çalışan danışman veya uzman size paranızı nereye yatırmanız gerektiğini söyleyemez. Çünkü bu kanunen yasaktır ve etik değildir. Ancak size sermayenize en uygun yatırım araçlarını tanıtabilir ve bu araçlardan nasıl fayda sağlayabileceğinizi anlatabilirler. Yani sizi bir nevi doğru araca yönlendirirler.

Böyle bir danışmanlık almak isterseniz aracı kurumların müşteri temsilcilerini arayabilir ve size uygun yatırım enstrümanları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Hatta dilerseniz kurumların ücretsiz eğitim seminerlerine katılabilir, seminerden kendinize uygun bulduğunuz bir yatırım aracının piyasada nasıl işlediğini öğrenebilirsiniz.

Şunu bilin ki, piyasayı bilmeden atılırsanız, bilgisizliğiniz size daha fazla para kaybettirebilir. Bu nedenle bir aracı kurumla çalışmanız gereklidir. Eğer bir aracı kurumla çalışmaya başlarsanız, size özel atanan müşteri hizmetlerinden de 5×24 ücretsiz olarak bilgi alabilirsiniz.

Aşağıdaki sorunları yaşıyorsanız en yakın zamanda bir danışmana başvurun.

 

  • Sermayenizi nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsanız,
  • Forex’e mi, hisse senetlerine mi yoksa borsaya mı yatırım yapmalıyım diyorsanız,
  • Para piyasalarıyla ilgili en küçük bir endişeniz var ise,
  • Zaman kaybetmekten ve kulaktan dolma bilgilerden bıktıysanız,
  • Para piyasalarında sürekli para kaybediyorsanız,

 

Danışmanlık ve eğitim almanızın zamanı gelmiş demektir…

InvestAZ’den ücretsiz bilgi almak için; 0(212) 238 88 88 numaralı telefonu arayabilir ya da bilgi@investaz.com.tr adresinden bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Related Post