X

HİSSE+ ile Pay Senedine Yatırım Zamanı

Evden geçirdiğimiz bu günler hepimiz için hem sağlıklı kalmamız için gerekli hem de hayatımızdaki bazı değişkenleri değerlendirmek, gözden geçirmek ve kendimizi geliştirmek için doğru zamanlar olabilir.

Korona pandemi salgını ile birlikte zaten hareketli olan piysalarda daha büyük hareketler görülmeye devam ediliyor. İşte burada InvestAZ Yatırımın sunduğu yatırım avantajları öne çıkıyor. 

Borsada yatırım yapmanın şimdi tam zamanı.

Borsada yatırım yapan ya da yapmayı düşünen yatırımcılarımız için hazırladığımız TOV5 kampanyamızda BIST 30 endeksi içerisinde yer alan Türkiye’nin en büyük şirketlerin hisselerinde paranızın 5 katına kadar işlem yapabilirsiniz. 

Mevcut yatırımınızla, yapacağınız yatırımın 5 katı kadar tutarla BİST 30 endeks hisseleri de kredili işlem ve açığa satış yapabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. 

Tasarruflarınızın 5 katı kadar yatırım yapma imkanı sunan kampanyamızla borsada işlem gören en büyük 30 şirkete yatırım yaparak riskinizi minimiz ederek kredili işlemlerle kazanç oranınızı artırabilirsiniz. 

Tasarruflarınız nekadar olursa olsun Türkiyenin güçlü ekonomisine güç katarak en güçlü şirketlere paranızın 5 katı kadar değerle ortak olabilirsiniz.  Örneğin 1 TL niz ile 5 TL değerinde Garanti Hissesi alabilirsiniz. Bu fırsatı InvestAZ de hesap açarak kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

TOV5 Kampanyasından Yararlanmak için Tıklayın!

InvestAZ her anınızda yanınızda!

Alt limitsiz, kaldıraçlı ve iki yönlü yatırım fırsatı ile BİST 30 şirketlerinde, üstelik tasarruflarının 5 katı büyüklüğünde işlem yapma ve Türkiye’nin en büyük şirketlerine ortak olma şansı için hemen başvurun. Paranızın 5 katı kadar tutarla, kredili işlem yaparak kazancınızı artırabilir, riskinizi minimize edebilirsiniz. Hisse + kampanyası ile 1’ e 5 kazanmak için hemen başvurun.

Uzman yardımı ve eğitim şart!

InvestAZ’nin üstün eğitim gücü tüm yatırımcıların bildiği, tüm sektörün saygıyla karşıladığı bir gerçek. Evde olduğumuz bu günlerde, hem yatırım fırsatlarını doğru değerlendirmek hem de kendinizi yatırım alanında geliştirmek için uzmanlarımız sizlere birebir eğtim vermek için bekliyor olacaklar.

ÜCRETSİZ EĞİTİMDEN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYIN

Related Post