X

Geleceği Olan Coinler (Kripto Paralar) Listesi

Kripto para birimi olan Bitcoin ve onun alt para birimleri ile birlikte yatırım yapan kişilerin bu alana yönelmesinden dolayı internet üzerinden ulaşılabilecek çok sayıda kaynakla birlikte hangi coinlerin ilerleyen zamanlarda daha iyi bir grafik çizeceği bilgisine ulaşması mümkün olabiliyor. Bu alanda uzman olan kişilerin tahminlerini içeren göstergelerin dışında yatırımcılar kendi başlarına da bazı kritik noktalara dikkat ederek kazandıracak coinler hangileri bulabilirler. Öncelikle coinin nereden geldiğinin, kim tarafından yönetildiğinin bilinmesi gerekmektedir. Özellikle bir takım tarafından yönetilen coinlerde ekibin ilerleyen dönemlerindeki planlarının da açık bir şekilde ortaya konması gerekmektedir. Son olarak kısa vadeli çözümler yerine coinin uzun vadedeki hareketlerine bakılarak karar verilirse geleceği olan kripto paraları tespit etmek de son derece kolay olacaktır.

Güvenilir Kripto Paralar

Gelecekteki yatırımlarını coinlerin fazla kazandırmasının ötesinde güvenli bir yatırım aracına bağlı olmasına dayanarak gerçekleştirmek isteyen kişiler için geleceği olan coinler sıralaması yapıldığında en çok ilgi gören sanal para birimlerinden bahsetmek gerekiyor. Bunlar arasında Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin sanal para sisteminin de öncüleri olan ve en çok dikkat çeken sanal para birimleri oluyor. Daha kısa sürede yükseliş yaşayan ancak şimdiden kendini ispatlayan Dash, Neo, IOTA, Monero ve NEM de özellikle son 3 ila 4 yıllık trendleri ile gelecek için umut ve güven veren sanal para birimlerinden oluyor.

2018’de Hangi Coinlerin Değeri Artacak?

Güvenilir sanal paralar sıralamasında da yer verilen NEO Coin’in 2018 yılı için yükselişine devam edileceği düşünülüyor. Diğer en değerli coinler sıralamasındaki sanal paralardan farklı olarak NEO Coinin Çin hükümeti tarafından destekleniyor olması bu konudaki beklentileri daha stabil hale getiriyor. Bunun yanı sıra Stellar, Request Network, Reddit üzerinden popülerleşen OmiseGO da önümüzdeki dönemde kazandıracak coinlerden olacak gibi görünüyor. Şimdilik Mercatox ve Bitgrail üzerinden alınabilen RaiBlocks ise en yüksek büyüme potansiyeline sahip olan kripto para olarak dikkat çekiyor. Bütün bunlara ek olarak son dönemde hızlı yükselişlerle adından söz ettiren Aragon, Stox ve Blocktix de gelecek planları yaparak yatırımlarını şekillendirenleri memnun edebilir.

Related Post