X

OmiseGo (OMG) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Tüm dünyadaki dijital para meraklıları ya da yatırımcılar son dönemde OmiseGo’ya çok büyük ilgi ve sevgi göstermektedir. Bu ilginin OmiseGo’nun kısaltılmış şekli olan OMG olmasından dolayı olabileceği düşünülmektedir. Çünkü OMG, İngilizce Oh My God cümlesinin kısaltılmış şekli olarak da kullanılmaktadır. OmiseGo, Ethereum altyapılı finansal teknolojileri kullanarak bankacılık sektörünü bankaların elinden kurtarmak gibi son derece ilginç bir amaç edinmiştir. Son derece enteresan gözüken bu hedef, aslında çokta iddialı bir proje olduğunu gerçeğini değiştirmez.

OmiseGo Nedir?

OmiseGo merkezsiz bir yapıya sahip ve ödeme cüzdanı sunan Ethereum altyapılı bir finansal kripto para birimidir. OmiseGo, sanal cüzdanlarda kullanılmak için finansal bir teknoloji tasarlayan bir firmadır. Bu teknoloji ile gerçek zamanlı, kullanıcıların kendi aralarında alışveriş ve ödeme yapmasını sağlamaktadır. OmiseGo’nun hedefi, mevcutta var olan finans kurumlarına ölümcül bir etki bırakmak suretiyle ve bütün herkesin kendi finansal yapısını yönetmesini hedeflemektedir.

OmiseGo, sanal para altyapısını kullanarak bankacılık sektörünü, bankaların elinden kurtarmak istemesi tek hedefleri değildir. Yakın bir zamanda geliştirilmiş birtakım başarılı ICO projeleri de olmak üzere, yaptıkları pek çok yeni girişim aynı şeyleri yapmaktadır.
Gün geçtikçe OmiseGo herkes tarafından bilinmeye başlamış ve bu sayede popülerliği de gün geçtikçe artmaktadır. Fakat şu da olabilir. Belli bir grup tarafından OmiseGo’nun fiyatı yapay olarak da şişiriliyor olabilir. Piyasada yaklaşık 100 milyondan fazla coini bulunmaktadır.

OmiseGo Özellikleri

• Merkezsiz bir altyapıya sahiptir
• Sürekli nakit pompalayan mekanizma
• Otomatik takas merkezi ve mesajlaşma ağı
• Varlık tabanlı blok zincir Gateway’i
• Ölçeklenebilir ve herkese açık blok zincir
• Proof of Stake algoritması, blok zincirin kendisinin yapmış olduğu faaliyetler ile birleştirmektedir.
• Birleştirilmiş olan blok zinciri yapısını güçlendirmeye yarayan yüksek performans sistemi
• Çözümleme ve takas OmiseGo’nun blok zincir teknolojisinde gerçekleşmektedir.

OmiseGo Kaç Dolar?

16.01.2018 15.01 itibariyle OmiseGo, 19,34 dolar değerindedir. Piyasa değeri 1,9 milyar dolar ve OmiseGo’nun günlük işlem hacmi ise 123 milyon dolar civarındadır.

Related Post