X

Evde Para Kazanma Yolları

Para kazanmak her insanın en temel ihtiyaçlarını gidermesi için gerekli bir durum ve bunu sağlamak için size gelir sağlayan bir çok model bulunmakta. Evden para kazanma yollarını düşündüğümüzde; evinizin rahatlığında para kazanmak, dilediğiniz zaman planlarınızı ertelemeden gerçekleştirebilmek, işinizi gittiğiniz her yerde yanınızda götürebilmek kısacası zaman ve mekan sınırlaması olmadan para kazanabilmek hepimizin hayali ve bu hayali gerçekleştirebileceğiniz birçok farklı fikri sizin için hazırladık.
Evde para kazanma yolları denildiğinde akla gelen fikirlerden bazılarını aşağıda sizler için sıralıyoruz.

FUTURES Yatırımı Yapmak

Yatırımcılık herkesin kolayca öğrenebileceği ve öğrendikten sonra zaman ve mekan sınırlaması olmadan piyasaların işlem saatlerinde işlemlerini gerçekleştirebileceği bir meslek. Geçmişte yatırımcılık birikimlerin değerlendirilmesi olarak görülse de günümüzde bunun yanında yatırımcılığı profesyonel bir meslek haline getirip büyük kazançlar elde edenlerde yok değil. FUTURES ürünlerine yatırım yapmakta bunların başında gelen işlerden. Yurt dışı piyasalar olarak bilinen FUTURES piyasalarında onlarca farklı yatırım ürününe kolayca yatırım yapabilirsiniz. FUTURES teminat miktarı veya FUTURES yatırımına başlamak için gerekli olan başlangıç tutarını merak ediyorsanız piyasalarda çok düşük teminatlarla işlem yapmaya başlayabilirsiniz. dolar yatırımı, euro yatırımı gibi onlarca farklı pariteye, altın, gümüş, paladyum gibi kıymetli metallere, petrol, doğal gaz gibi enerji ürünlerine, facebook hisse senedi, twitter hisse senedi, microsoft hisse senedi gibi dünyanın önde gelen şirketlerinin hisse senetlerine ve küresel endexlere kolayca yatırım yapabilirsiniz.

VİOP Yatırımı Yapmak

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Borsa İstanbul’un bünyesinde işlem gören vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinin alım satım işlemlerinin yapıldığı piyasanın adıdır. VİOP yatırımı günümüzde hem riskten korunmak amaçlı hemde ürünlerin fiyatlarının düşüş ve yükselişlerinden kâr elde etme amaçlı kullanılmaktadır. İçerisinde barındığı onlarca farklı yatırım ürünüyle kolayca dilediğiniz ürüne yatırım yapabileceğiniz VİOP’ta VİOP teminat tutarını merak ediyorsanız düşük teminatlarla işlem yapmaya başlayabilirsiniz. VİOP’ta işlem saatleri nedir? sorusunun cevabına gelirsek

VİOP İşlem Saatleri

Tam iş günlerinde
Pay Türev Pazarı 09:30 – 18:10
Diğer Türev Pazarları 09:30 – 18:15

Yarım iş günlerinde
Pay Türev Pazarı 09:30 – 12:40
Diğer Türev Pazarları 09:30 – 12:45

Hisse Senedi Yatırımı Yapmak

Borsada hisse senedi alıp satmak geçmişten günümüze hep kârlı bir iş olarak karşımıza çıkmıştır. Günümüzde finans piyasalarında teknolojik olanakların aktif kullanımı ile hisse senedi yatırımları da mobil cihazlarımızdan bile yönetilebilir bir hale gelmiştir. Günümüzde dijitalleşen yatırım dünyasının bizlere evden, okuldan veya dilediğimiz yerden işlem yapabilme imkanı sunuyor olması hisse senedi yatırımına başlamayı da kolaylaştırmıştır. Dilediğiniz zaman küçük bir birikimle yatırıma başlayabileceğiniz hisse senedi yatırımında uzman danışmanlarımızın sizlere sağladığı destek ve bilgilendirmeler ayrıca ücretsiz eğitimlerimizle yatırımda uzmanlaşabilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz yerden hisse senedi işlemlerinizi yaparak Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin ortağı olma fırsatı elde edebilirsiniz.

Tüm bu yatırım araçlarını dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden kullanmanın yanısıra InvestAZ’nin yatırım dünyasında bir ilk olan InvestOR platformu ile birden çok yatırım aracını aktif olarak kullanabilir ve yatırımlarınızın güncel durumunu tek bir ekrandan kolayca kontrol edebilirsiniz. Tek tıkla işlem platformlarına geçmek, dilediğiniz an farklı bir yatırım hesabı açmak gibi bir çok yenilikçi özelliğe sahip InvestOR yatırım platformuna dilerseniz webden veya tabletten, dilerseniz mobil uygulamaları ile her an mobil cihazlarından erişim sağlayabilirsiniz.

Related Post