X

Kış Mevsiminde Yapılabilecek Ek İşler

Soğuk kış günleri hızla yaklaşıyor. Sabahları erkenden karanlıkta yollara dökülme ve trafik çilesi çekmek yerine, evde yapılacak güzel bir kahvaltı sonrası içilecek sıcak bir kahve ile güne başlamak hepimizin emeklilik hayalidir. Ancak bir çoğumuz bu hayalleri evde para kazanma yollarını keşfederek şimdiden gerçekleştirmiş durumda.

Teknolojik devrimler günümüzde yepyeni iş modellerinin gelişimini sağlamakta. Özellikle büyük şehirlerde yaşanan evden işe, işten eve gitgel kaotik ortamı, yerini fiziki seyahatin olmadığı modellemeye itmekte. Günümüzde bir çok sektörde yaşanan teknoloji devrimi sayesinde kodlama, robotikleşme ve daha az insan gücü ile iş yapılış şekilleri değişime uğramakta.
Günümüzde tam olarak bu modele geçilse bile yine de pek çok insan sürekli evde olmasa da, ek işler ile gelir yaratabilmekte. Ek gelir yaratmanın en kolay yollarından bir tanesi ise finansal piyasalarda yatırım yapmaktır. Her ne sektörde çalışıyorsanız çalışın, teknolojinin gelişimi sayesinde yatırım dünyasını keşfederek sizlerde birer dijital yatırımcı olabilirsiniz.

VİOP ile Yatırımcı Olun

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası işlemleri ile ana pazar içerisinde yer alan farklı ürün gruplarında ki sözleşmeleri kolayca alıp satabilirsiniz. Kâr amaçlı işlemlerinizin yanı sıra, piyasa size zaman zaman arbitraj amaçlı işlem yapma olanağı da vermektedir. Eğer Pay Senedi piyasasında hisse senetleriniz varsa, korunma amaçlı işlem yapabilir, yastık altındaki Altın varlıklarınızı ise etkin risk yönetimi ile koruma altına alabilirsiniz. VİOP’ta bir çok ürünün teminat tutarları düşüktür ve gün içerisinde 9:30- 18:15 saatleri arasında bilgisayar üzerinden işlemlerinizi kolayca yapabilir ve çalışırken ek gelir elde edebilirsiniz.

Futures ile Uluslararası Yatırımcı Olun

Yurtdışı vadeli işlemleri ile 24 saat boyunca işlem yapabilme imkanı sağlarsınız. Neredeyse tüm gün devam eden işlemlerde, bir çok farklı piyasada farklı ürün gruplarına yatırım yapabilirsiniz. Futures ürünleri ile bir çok farklı paritede işlem yapabilir, emtia sözleşmelerinden Altın, Gümüş, Bakır, Platin, Paladyum gibi değerli madenlerden, petrol, doğalgaz gibi enerji ürünlerine hatta Pamuk, Buğday, Mısır, Şeker, Kahve, Kakao gibi tarımsal ürünleri kolayca alıp satabilirsiniz. Az miktarda ki başlangıç teminatları ile uluslararası piyasalarda yatırımcı olabilirsiniz.

Hisse Senetleri ile Temettü Getirisi Elde Edin

Borsa İstanbul bünyesinde işlem gören 500’den fazla şirkete tek bir tuş ile ortak olabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük şirketlerine hisse senedi yatırımı yaparak finansal piyasalar sayesinde ortak olabilir, böylelikle şirketlerin elde ettiği kârlar sayesinde temmettü geliri elde edebilirsiniz. Belirli zamanlarda dağıtılan kâr payları hem sizler için ek bir gelir oluşturacak hem de fiyatların yükselişi sayesinde yatırım yaptığınız portföyünüzün değeri zamanla artış göstermeye başlayacaktır. Tüm bu işlemlere InvestAZ’nin yatırım dünyasında bir ilk olan InvestOR platformu sayesinde ulaşabilir ve yatırımlarınızın güncel durumunu anlık olarak izleyip takip edebilirsiniz.

Related Post