X

Dash Coin Nedir, Neden Tercih Edilmeli?

Eski ismi Darkcoin olan Dash, Bitcoin’in de kullandığı blok zincir teknolojisine dayalı yeni nesil bir kripto para birimidir. Dash ile yapılan işlemlerin hızlandırılması, çok daha gelişmiş finansal gizlilikler sunması ve merkezsiz bir yapıda olması gibi yaptığı birçok yenilikler ile Bitcoin’de yaşanmış olan problemlerin büyük bir kısmını çözmüştür.

Dash Neden Tercih Edilmeli?

  • Hızlı: Dash, Masternode teknolojisinin gücünden faydalanarak, InstantX ismini verdikleri yeni ve geliştirilebilir bir teknolojiye güç katmaktadır. Para transferi yaparken kullanıcılar, sanal cüzdanlarındaki ‘’Use InstantX’’ butonuna basıp, işlemin 4 saniye gibi müthiş bir hızda tamamlanmasını sağlayacaktır. Ancak bu işlemlerin geri dönüşü ya da iptali olmamaktadır.
  • Güvenlik: Ödemelerde ve kimliksiz yapılan işlemlerde ekstra bir güvenlik önlemi kullanmaktadır. Bu sayede birçok kripto para biriminden çok daha güvenilir bir işlem yapısına sahip olunur.
  • Global: Elden para transferi yapar gibi dünyadaki her tarafa aynı düşük işlem ücreti ve aynı süratte para gönderimi yapabilirsiniz.
  • Düşük Ücretler: Yapacağınız birçok para gönderme işlemi için sadece birkaç kuruş gibi işlem ücretleri alınmaktadır. Bu da bankalar, Western Union, Moneygram ve Paypal gibi aracı kurumlardan çok daha ucuz olabileceği anlamı taşımaktadır.

Dash Kart Bedeli Nedir?

SpectroCoin isimli kart, dünyanın her yerinde ya da mağazalarda normal bir kredi kartı veya bankamatik kartı gibi kullanılmaktadır. SpectroCoin VISA banka kartı hemen hızlı bir şekilde finans edilebilmektedir. Bu sebeple öncesinde Bitcoin satışı yapma hususunda paniklemenize gerek yoktur. Bu kart ile Dolar (USD), EURO (EUR) ya da Pound (GBP) para birimlerinden birini seçebilirsiniz. Nakit para çekimi, online web siteleri ve mağazalar için otomatik ATM görevi görmektedir. Bu karta Paypal ya da herhangi bir çevrimiçi cüzdanı bağlayabilirsiniz. Sanal ve fiziksel bit işlem gibi bankamatik kart çeşidi bulunmaktadır. Sanal bit bankamatik kartı hemen yayınlanmaktadır ve bit eşiklerini istediğiniz yerde çevrimiçi harcamanız için kullanabilirsiniz. Fiziksel bit bankamatik kartları, 1 ile 4 hafta içinde teslim edilmektedir. Fiziki ve çevrimiçi olarak istediğiniz şekilde harcamalarını yapmak için kullanabilirsiniz.

Related Post