Fed Üyelerinden Açıklamalar Geliyor

09 Ocak 2017

Kashkari ve Powell yeni politikalara dair açıklamalarda bulundu.

Fed Üyelerinden Açıklamalar Geliyor

Kashkari, Trump yönetimi, bankalar için hazırladığım planı uygun görebilir şeklinde açıklamalarda bulundu.İflas için çok büyük finansal kurumlar konusunda hazırladığı rapor ile bilinen Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari, Trump yönetiminin planına destek verebileceğini belirtti.

Kashkari'nin planı, büyük finansal kuruluşların daha yüksek sermaye tamponları uygulanmasını içeriyor.

Bir diğer Fed üyesi Powell, ABD'deki yeni politikaların FED'in üzerindeki yükü alabileceğini söyledi. Fed Başkanlar Kurulu Üyesi Jerome Powell, ABD'nin yeni yönetiminin işletme dostu politikalar uygulaması halinde FED'in yükünün azalabileceğini belittti.

Powell, "İşletmeleri destekleyen ve mali destek içeren politikalar daha dengeli bir görünüm ortaya koyarak FED'in üzerindeki yükü azaltabilir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

*RİSK UYARISI:

2018 yılı 3.çeyrek dönemi itibariyle kâr eden müşteri oranı %20 zarar oranı: %80'dir. Forex piyasası kaldıraçla çalışan bir yatırım piyasasıdır, dolayısıyla yüksek seviyelerde risk içerir. Kazanç fırsatı sunduğu gibi, ciddi kayıplara yol açabilir. Yatırdığınız tutarı kaybetmenize neden olabilir. Forex, her yatırımcı için uygun bir piyasa olmayabilir. Piyasanın içerdiği riskleri tam olarak anladığınızdan emin olunuz. Kaldıraçlı işlemlerde kaldıraç oranı azami 10:1 olarak uygulanır. InvestAZ Menkul Değerler A.Ş. ürün ve faaliyetleri ile etkinliklerinden sizleri haberdar etmek için iletişime geçebilir.