X

İnternetten Para Kazanma Yolları (2018 Güncel Liste)

Günümüzde internete erişimin kolay ve ucuz bir hale gelmesi internetten para kazanma yollarının da kolaylaşmasına imkan tanıdı. Geçmişte daha çok offline olarak tabir edilen ofis odaklı işlerde çalışılırken artık internetin yaygınlaşması ile birlikte online iş kolları da artmaya başladı. Bazı şirketlerde haftanın belirli günleri online olarak uzaktan çalışma fırsatı sunulurken, bazı girişimciler tamamen online işler kurarak yoluna devam ediyor. İnternet üzerinden para kazanmaya meraklı biriyseniz sizin için internetten para kazanma yollarını anlatan meslekleri listeledik.

Blog Yazarlığı

Kaleminize güveniyorsanız bunu kendi siteniz için kullanarak para kazanabilirsiniz. Blog yazarlığı yapmak günümüzde bir hayli popüler olmuş durumda. Günlük düzenli olarak özgün içerikler üretip birazda SEO harcaması yaparak blogunuza popülerlik kazandırabilirseniz markalarla tanıtım yazıları gibi işler için çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca popüler reklam servislerinden alacağınız reklamlarla da para kazanmanız mümkün olacaktır. Ancak bir blogu düzenli gelir elde edecek şekle getirmek için 6 ay – 1 yıl arası bir süre harcamanız gerekecektir.

Türev Ürünler – Futures Yatırımı

Küresel piyasalarda yatırımcı olmak ve bunu dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman yapabilmek türev ürünler ile mümkün. Futures yatırımı ülkemizde yeni öğrenilen ancak küresel piyasalarda uzun yıllardır kullanılan bir yatırım aracı. İçerisinde barındırdığı dolar, euro, yen, ruble gibi farklı döviz pariteleri, Facebook hisse senedi, Twitter hisse senedi, Apple hisse senedi, Google hisse senedi, Samsung hisse senedi gibi küresel şirketlerin hisse senetleri, kahve, pamuk gibi emtialar, ham petrol, doğal gaz gibi enerji ürünleri ve tüm bunların yanında DAX, Dow Jones, FTSE, Nikkei gibi endekslerle geniş bir ürün ağına sahip olan futures piyasalarında yatırımcı olmak oldukça kolay. Lisanslı bir yatırım aracı kurumundan hesap açarak başlayabileceğiniz futures yatırımında işlem yapmak için Meta Trader 4 platformunu kullanabilirsiniz. Haftanın 5 günü günün 24 saati yatırımlarınızı yapabileceğiniz futures piyasalarına, düşük teminat avantajı ile küçük birikimlerinizle de başlayabilirsiniz.

Çeviri İşleri

Eğer bir yabancı dili çeviri yapabilecek kadar iyi biliyorsanız internet üzerinden çeviri işleri alabilirsiniz. Metin çevirileri yaparak para kazanmak için bu tür işleri verenlerin buluştuğu forum veya sitelere profil oluşturarak iş alımı yapabilirsiniz. Yaptığınız çeviri işlerinde çeviri kaliteniz ve hızınız sizin gelecekte alacağınız işleri etkileyecektir.

VİOP Yatırımı

Yatırım yapmak internetin gelişimiyle popülerliğini artırmış önemli mesleklerden birisi. Özellikle ülkemizde Borsa İstanbul altında yer alan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda internet üzerinden kolayca yatırım yapabilirsiniz. VİOP içerisinde bulunan farklı döviz pariteleri, altın, gümüş gibi kıymetli metaller veya enerji ve emtia ürünlerinde birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Düşük teminat ve yüksek kaldıraç avantajıyla VİOP yatırı günümüzde yatırımcıların gözdesi olmuş durumda. Lisanslı bir aracı kurum aracılığıyla kolayca hesap açabileceğiniz gibi yatırım uzmanları desteğiyle de VİOP yatırımının detaylarını öğrenebilirsiniz. Yatırımlarınızı iDeal platformu aracılığıyla yapabileceğiniz VİOP’a başlamak veya detaylı bilgi almak için yatırım uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Yazılım Uzmanlığı

Günümüzde gerek mobil gerekse web tabanlı yazılımları geliştiren uzmanlara ihtiyaç oldukça fazla. Şirketlerin bir kısmı yazılımcıları kendi bünyelerinde istihdam ederken bir kısmı da online olarak çalışmayı tercih ediyor. Özellikle mobil yazılım uzmanlarına ihtiyacın oldukça arttığı günümüzde vaktinizi ayırıp yazılım dillerini öğrenebilir ve internetten para kazanabilirsiniz.

Related Post