X

ICON Coin (ICX) Nedir?

Geçtiğimiz sene tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok konuşulan konuların başında gelen dijital para birimleri, yatırımcılarına çok büyük kazançlar sağlamış durumdadır. Fakat Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi sanal paraların fiyat olarak yüksek olması, küçük yatırımcıları diğer Altcoin’lere yatırım yapmalarına neden olmaktadır. Altcoin’lere yatırım yapmak isteyenler için önerimiz; almayı düşündüğünüz dijital paranın amaçlarını, hangi altyapıyı kullandıklarını, ortaklıklarını, kısa ve uzun vade de fiyat beklentilerini çok iyi araştırmanız gerekmektedir. Paranızı aniden yükselişe geçen coinlere değil de bahsettiğimiz şekilde yaparsanız büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu makalede ‘’ICON Nedir?’’, ‘’Geleceği var mıdır?’’, ‘’ICON yükselir mi?’’, ‘’ICON’a yatırım yapmak güvenli midir?’’ gibi sorularınızın cevaplarını bulabileceksiniz.

ICON Nedir?

ICON, her konuda özgür toplulukların oluşturduğu ve merkezi bulunmayan bir dünya modelini öngörmektedir. ICON, farklı yönetim şekillerine sahip toplulukların bağlanıp, iletişim kuracakları merkezsiz bir yapıya sahip ağdır. ICON, bağımsız bir yönetim işleyişine sahip DAPP tasarlayarak, isteyen herkesin ICON altyapısına katılmasına izin vermektedir.
ICON, günlük yaşantımıza blok zincir altyapısını getirmektedir. ICON’u tasarlayan grup, reel topluluklar için reel dünya uygulamaları tasarlamaktadır. Bunlara ilave olarak ICON, dünya üzerindeki en güçlü finans kurumlarından bazıları tarafınca kullanılan ve güvenli olarak görülen yapay zekâ çözümü olan ‘’DAVinCI’den’’ yararlanmayı düşünmektedir.

ICON Coin Gelecek Vadediyor mu?

Yatırımcılar tarafından hazırlanan, kısa vade de iyi kazanç getirecek kripto para birimleri listesinde yer almaktadır. Burada dikkate alınması gereken bir diğer husus, şirketin vizyonudur. ICON’un vizyonu sebebiyle birçok yatırımcı bu coini güvenli bularak yatırım yapmaktadır.

ICON Kaç Dolar?

Sizler için bu yazıyı hazırlarken ICON YANİ ICX, 16.01.2018 tarihi itibariyle 9,99 dolar değerindedir. İşlem hacmi 99,5 milyon dolar ve piyasa değeri ise 3,8 milyar dolardır.

Related Post