X

2018’de Çok Para Kazandırabilecek İşler

Sermayenizi değerlendirirken, resmi giderleri göz önüne aldığımızda yapılacak yatırımın en az %50 kazandırması gerekir. Giderleri düştüğümüzde %50 brüt kar net olarak %30-40’a gelir.

2019 Dolar Tahminlerini İnceleyin

Paladyum ve Borsa istanbul: %42 değer kazandı. Girişimci olmanıza pazar aramanıza gerek yok. Analiz bilginizle yeterli sermaye ile hesap açarak kendinize yatırım yapabilirsiniz. Borsada alacağınız hisse senedin parasının tamamı ile alım yapmanız gerekir. Viop piyasasında ise çok daha düşük teminatlarla işlem yapabilirsiniz.

ÜCRETSİZ DEMO YATIRIM HESABI
100.000$ Sanal Bakiye ile Gerçek Piyasa Koşullarında Yatırıma Başlayın

Youtuber: Youtube’da yer alan videoları hazırlayan kişilere denir. Youtube de 1 milyon izlemede yaklaşık bin lira para kazanmaktasınız. Çektiğiniz videolara reklam alarak daha fazla para kazanabilirsiniz. Kamera ve mikrofon ile bugün başlayabilirsiniz. İnsanlara kendinizi izlettirme yeteneğiniz varsa başarılı olabilirsiniz.

Kırmızı Kaliforniya Solucanı: Pazarınız ve çevreniz varsa 3 ayda sonuç alabileceğiniz yatırım. Yatırma başlangıç için alacağınız 100 bin adet solucan, 30-40 metrekarelik kapalı alan ve 7 metrekarelik bir reaktör ile solucan gübresi üretim tesisi açılmış oluyor. Yatırımdan 3 ay sonra 100 bin adet solucan 200 bin adet oluyor. Tabi en önemli konu solucanları satmak.

Mantar Yetiştiriciliği: Kolay yetiştirildiğinden ve az sermaye ile başlanabildiğinden 2017 yılında en çok para kazandıran işler arasında seçilmiştir. 100 metre karede 10.000 TL lik mantar yetiştirebilirsiniz. Yetiştireceğiniz mantarın az bulunmasına göre satışınız artar. Zor olan pazar oluşturup ürünlerinizi satmak.

Emlak Danışmanlığı: İnşaat sektörüne devlet desteği ve yeni projelerin çıkması ile 2017 yılının gözde işleri arasında oldu.

Girişimciler fırsatları görüp değerlendirir ve para kazanır. Başkasının yatırım yapıp para kazandığı piyasa herkes için uygun olmayabilir. Finansal ürünlerin resmi giderleri ve alıcı bulma sorunu yoktur. Yeter ki uygun fiyattan alın.

Related Post