X

Kısa Yoldan Nasıl Para Kazanılır?

Geçmişten bugüne insanların hep ihtiyaçları ve bu ihtiyaçları karşılamanın da her dönemde farklı yöntemleri ortaya konulmuştur. Paranın icadından önceki dönemlerde insanlar farklı ihtiyaçlarını karşılamak için takas yöntemini kullanmışlar ve ürettikleri, yetiştirdikleri ürünlerin fazlalarını diğer insanlarla takas ederek ihtiyaç duydukları ürünleri almışlardır. Paranın icadından sonra insanlar ellerinde ki fazla ürünleri paraya çevirip bunlarla diğer satıcıların ürünlerini almış ve ihtiyaçlarını karşılamaya para ile devam etmişlerdir.

Günümüzde içlerinde oldukça ilginç olanlarla birlikte yüzlerce farklı meslek ve bu mesleklerde çalışan milyarlarca insan bulunmaktadır. İnsanların bu işlerde çalışma amaçlarınınsa en temel ortak yönü para kazanma isteğidir. İnsanlar bu işlerden bilgi birikimlerine ve yeterliliklerine göre farklı miktarlarda kazançlar sağlamaktadırlar.

İnsanların bir kısmı daha çok gelir elde etmek adına Kısa yoldan nasıl para kazanılır? veya kolay yoldan para kazanmak mümkün mü? sorularına cevap aramaktadırlar. Ancak bunun mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü günümüzde gerek yeterliliklerinizi, gerekse bilgi birikiminizi geliştirip kendinizi bulunduğunuz noktadan bir adım öteye taşıyıp, başarılarınızı artırmadıkça kazancınızda artmayacaktır.

Ancak uzun yıllar çalışarak elde edebileceğiniz kazançları daha kısa sürelerde elde etmek için birikimlerinizi yatırıma dönüştürebilir veya yatırımcılığı kendinize meslek olarak seçebilirsiniz. Farklı yatırım araçlarıyla çok düşük miktarlı birikimlerinizi bile yatırıma dönüştürebilir, ücretsiz yatırım eğitimlerine katılarak kendinizi geliştirebilir, ücretsiz forex e-kitabı gibi basılı yayınları edinebilirsiniz. Bu sayede elde edeceğiniz bilgi birikimini yatırımcılıkla size en uygun yatırım aracını seçerek kolayca kazanca dönüştürebilirsiniz.

Günümüzde birçok farklı yatırım aracı olmakla birlikte popüler yatırım aracı FUTURES’i tanıtmak gerekirse:
FUTURES Ürünleri: Yurt dışı piyasalarda yatırım yapmanıza imkan sağlayan futures ürünleriyle düşük teminatlarla kolayca yatırıma başlayabilirsiniz. İçerisinde barındırdığı döviz paritelerinden, petrol doğal gaz gibi enerji ürünlerine, kakao, pamuk gibi emtialardan, altın, gümüş gibi kıymetlere kadar birçok ürüne kolayca yatırım yapabilirsiniz. Ayrıca Futures ürünleri ile dünyanın önde gelen birçok şirketinin hisselerini kolayca alıp satabilirsiniz. Apple hisse senedi, Microsoft hisse senedi, Twitter hisse senedi, IBM hisse senedi gibi birçok küresel şirketi içerisinde barındıran Futures ürünlerinde isterseniz Dow Jones, S&P500, Nasdaq, Dax, FTSE100, Nikkei gibi küresel endexlerde de alım satım işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 5 gün 24 saat açık olan futures piyasalarında MetaTrader 4 platformunu kullanarak dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca işlem yapabilirsiniz. Ayrıca InvestAZ’nin yatırım dünyasında bir ilk olan platformu InvestOR ile Futures hesaplarınızı diğer yatırım araçlarıyla birlikte bir arada görebilir dilerseniz Futures ürünlerine ek olarak diğer yatırım araçlarına da kolayca yatırım yapabilirsiniz.

Related Post