AB Komisyonu Üyesi Moscovici'den Ekonomi Hakkında Açıklamalar

26 Şubat 2016

Yunanistan'ın kritik önemdeki reformları uygulaması gerekecek

AB Komisyonu Üyesi Moscovici'den Ekonomi Hakkında Açıklamalar

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Pierre Moscovici yaptığı açıklamalarda ;

Avrupa Birliği bankacılık sistemi eskisinden daha güçlü görünüyor. Yunanistan'ın kritik önemdeki reformları uygulaması gerekecek. Yunanistan'ın reformları uygulamaması halinde gelecekteki maliyetler daha büyük olacaktır. Yunanistan'da geniş politik konsensüs reformların uygulanmasını kolaylaştırır

*RİSK UYARISI:

2017 yılı 1.çeyrek dönemi itibariyle kâr eden müşteri oranı %29,39, zarar oranı: %70,61'dır. Forex piyasası kaldıraçla çalışan bir yatırım piyasasıdır, dolayısıyla yüksek seviyelerde risk içerir. Kazanç fırsatı sunduğu gibi, ciddi kayıplara yol açabilir. Yatırdığınız tutarı kaybetmenize neden olabilir. Forex, her yatırımcı için uygun bir piyasa olmayabilir. Piyasanın içerdiği riskleri tam olarak anladığınızdan emin olunuz. Kaldıraçlı işlemlerde Türk Lirası, Amerikan Doları, Euro’nun birbirlerine karşı olan değişim oranlarını esas alan varlıklar ile altına dayalı yapılan işlemlerde kaldıraç oranı azami 100:1 olarak uygulanır. Bunlar dışındaki varlıklarda kaldıraç oranı azami 50:1 olarak uygulanır. Hesap açılışı sırasında başlangıç teminat tutarı 20.000 TL veya muadili döviz tutarının altında olan müşteriler için ikinci fıkrada belirtilen kaldıraç oranlarının azami yarısı uygulanabilir. InvestAZ Menkul Değerler A.Ş. ürün ve faaliyetleri ile etkinliklerinden sizleri haberdar etmek için iletişime geçebilir.